Road Trip Barcelona. Arribem a Barna.

El dia 29 d'abril emprenem el nostre viatge direcció Barcelona, amb ganes de visitar la ciutat i de passar molt bons moments.

A les 14:30 sortia el nostre tren, i després d'un llarg viatge amb transbord inclòs, sobre les 19:30 arribarem a l'Estació de Sants.

Resultat d'imatges de estació de sants

Ens quedarem al pis del meu tio, prop de plaça Espanya. Com estarem soles, el que decidim fer primer és anar a comprar ja que necessitem menjar per a aquestos dies. Aquest dia no férem molt més ja que estàvem cansades del viatge i ja era tard per la vesprada.

Resultat d'imatges de plaça espanya barcelona

El pis era prou antic, amb la cuina de gas i el forn de gas. Això va suposar un xicotet contratemps en el moment de preparar el sopar, ja que vam decidir fer pizza per a no complicar-nos molt, però no ens va sortir molt bé la jugada ja que estaguerem mitja hora per a poder encendre el forn ja que cap de les dues sabíem ben bé com es feia.

Finalment aconseguirem fer-nos el sopar i sopar veient una serie a la que ens hem enganxat les dos: "The good doctor". És una serie sobre un doctor amb autisme, de la que ja faré una entrada més endavant, quant la acabe de vore.

Resultat d'imatges de the good doctor




Comentaris

Entrades populars