Mireia Vives i Borja Penalba a la Casa Cantonera

Mireia Vives i Borja Penalba junts volen transmetre les seues actuals inquietuds, oferint la seua mirada personal del que els envolta. Eclèctics i experimentats en la música, fugen de qualsevol etiqueta. Tan sols fan cançons i les canten, siga a partir de poemes aliens o mots propis.

Dues vides, dues visions del món, dues motxilles plenes de cançons i actuacions dels estils més diversos durant els últims vint anys. Dos artistes que ara presenten Línies en el cel elèctric (Mésdemil, 2017), el seu segon LP en conjunt.



Imatge relacionadaUn univers de cançons pròpies combinades amb poesia musicada de diferents autors i autores, com poden ser Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Joanjo Garcia, Joan Vergés, Roc Casagran, Ovidi Montllor o Bob Dylan. Un esclat de melodies interpretades i compartides amb energia i estima. En paraules dels autors, “aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”.


Amb Línies en el cel elèctric Mireia i Borja han volgut transmetre en un mateix treball diferents mirades i perspectives, nuant-se sense miraments, sense prejudicis, fugint d’etiquetes, abrigallant cada text i melodia amb estima i cura. Ho han fet en directe, junts, alhora, per coherència amb ells mateixos, responent a la vella consigna: el que hi ha, juga.

Resultat d'imatges de mireia vives i borja penalbaMireia Vives (Llíria) és la capacitat de sentir i interpretar cançons feta cos. Procedent de Llíria, va començar la seua aventura musical amb Bakanal, continuà durant 10 anys amb el mític grup valencià Rapsodes, i des de 2015 comença una etapa musical al costat de Borja Penalba. Emoció, delicadesa, energia i bones vibracions, això encomana Mireia Vives amb la seua veu i això és el que transmet quan interpreta cançons.

Borja Penalba (València) La música s’apoderà d’ell sent un adolescent, i ara la guitarra és apèndix de les seues mans. Ha treballat amb i per a artistes com Lluís Llach, Feliu Ventura, Miquel Gil o Maria del Mar Bonet entre molts altres. Ha musicat Estellés, Marçal, Villangómez, Roís de Corella, Ausiàs March, Granell… Ha composat BSO com Salvador (Puig Antich) o Enxaneta. Ha co-creat espectacles com Tranuites Circus, Llits, Estellés de mà en mà o Ovidi3, i ara aboca tota la seua experiència i passió al projecte conjunt amb Mireia Vives.Resultat d'imatges de borja penalba

Comentaris

Entrades populars