FRÀGIL

FRÀGIL és un espectacle de clown gestual i físic combinat amb nous llenguatges com la poesia. Des de l’eixida de dins d’una simple caixa de cartró, s’inicia un divertit i boig viatge a través de les emocions, la incomunicació i les absurditats humanes, esperant que arribe alguna cosa o algú que li done sentit a la nostra espera. Caure i alçar-se. Caure i alçar-se.
Caure i alçar-se. I enmig de tot això, seguir jugant, seguir somniant i, sobretot, seguir rient-nos de nosaltres mateixos. Perquè, entre caiguda i caiguda, qui no s’enamora?

Ella sola i unes caixes de carto, són suficients per a no deixar de riure durant una hora sansera.


La Casa Cantonera és un espai lliure per a la creativitat, l’educació i la cultura. Un espai on
tenen cabuda tot tipus de projectes on la creativitat siga el seu eix motor. Un espai lliure
d’ideals polítics i religiosos. Un espai on encaixen tot tipus de formes i colors.







Situada al carrer Pelaio nº 36, a la localitat d’Algemesí, aquesta casa recull totes les setmanes diversos espectacles, tant de música, teatre, educació, fotografía… En definitiva, Una senzilla mostra
del que han de ser les iniciatives culturals, des del poble i per al poble.


Resultat d'imatges de la casa cantonera

Els objectius d'aquest projecte eren:

- Visualitzar a les dones dins del món del teatre i clown.
- Donar suport al clown.
- Despertar emocions des de l'exposició d'emocions, incomunicació i absurdes humana.
- Donar suport a el clown clàssic i fusionar-lo amb nous llenguatges, com ara la poesia.
- Donar un toc humorístic a la vida quotidiana.

El día de l’event va ser el Dissabte 19 de Maig a les 19:30h. Per a poder preparar-ho tot quedàrem amb l’artista i amb Joanra dues hores abans. En primer lloc preparàrem la entrada de la casa, on col·locàrem els cartells de l’espectacle i llevàrem els que hi havien d’actuacions anteriors.


Resultat d'imatges de la casa cantonera

Per altra banda, doblarem i col·locarem els tríptics on s’anuncia tota la programació de La Casa Cantonera, per a que la gent que entrara pogués agafar-los per a informar-se.

Una vegada preparada l’entrada, passàrem a la posada en escena, la qual estaba dirigida per María. El primer pas va ser la il·luminació. Baix les indicacions de María, connectàrem i distribuirem els focos a diferents punts de l’escenari, ja que a l’hora de l’actuació, ella necessitaria més llum en alguns punts que altres.

El segon pas va ser l’equip de so. Constava d’un micròfon i d’un altaveu, els quals conectàrem i férem diverses proves de so, per comprovar que tot funcionara de manera correcta.

Per últim ens encarregàrem de distribuir i arreglar tot el material que María anava a necessitar per a poder dur endavant la seua actuació (caixes de cartró, rellotge, roba…) i calcular l’espai que utilitzaríem en cada element, ja que l’escenari era menut.

Al acabar, passàrem a la distribució de l’espai per al públic, de manera que col·locàrem els banquets i les cadires de manera que pogués entrar el major nombre de persones possible. I fet açò, donàvem per acabada la preparació de l’event. Ja sols quedava esperar als visitants i disfrutar de l’espectacle.











Comentaris

Entrades populars