COMENCEM!

Comencem les classes d' Animació i Gestió Cultural centrant-nos, com no podria ser millor, amb el concepte de Cultura. Què és? Com la definim? Hem estat treballant a classe amb diverses activitats, tant en grup com individuals, on hem aprés que per a definir el concepte de cultura és necessari entendre-la de diverses maneres, és a dir, vore-la desde diferents punts de vista.
Cal afegir que hem pogut veure com artistes de diverses parts del món defineixen mitjançant la música el concepte de cultura. A més ens hem centrat prou, amb els apunts que tenim de classe, en el punt de vista que tenen autors com Ander Egg, associacions com la UNESCO o el nostre professor Carles Monclús.


Per altra banda, tenim les classes dels Divendres, on estem treballant al saló d'actes el teatre. Aquestes classes, les quals estan resultant molt dinàmiques i divertides, ens estan ajudant per a que el grup tinga una certa connexió entre totes les persones de la classe. Així i tot , seguim treballant el concepte de cultura, tant amb dinàmiques de grup com individuals. Per exemple, a una de les classes, cada alumne havia de portar un objecte, cançó, vídeo...que significara cultura per a ell. D'aquesta forma poguérem veure les diferents visions que tenien cadascú dels alumnes.

En definitiva ha sigut una setmana molt productiva, de molt bones sensacions en lo que respecta al grup i on hem tingut un primer contacte molt satisfactori.



Imatge realitzada al taller de teatre. Els alumnes representen 
la classe tal i com la veuen desde diferents punts de vista.




Comentaris

Entrades populars