Jornades Edusiona't. Una mirada de Pau


16 i 17 d'octubre de 2017  EDUSIONA'T. UNA MIRADA DE PAU.
"Prevenció i detecció del racisme. la xenofòbia i la intolerància en l'aula: propostes per a millorar la convivència"



La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social a través de l'OBERAXE, va organitzar aquesta jornada que es celebrà al Palau de les Arts Reina Sofia de València els dies 16 i 17 d'octubre.

En aquestes jornades les classes de TASOCT, tant 1er com 2n, participarem amb l'organització als punts d'entrega de carpetes i indicant als mestres i educadors que anaven a veure les xarrades on era el lloc o la zona que els corresponia.

Puguerem acudir als tallers de l'ultim dia. Ens van parèixer molt interessants i útils. Per exemple, en un dels tallers participava  l'IES Miralcamp (Vila-real) que va parlar sobre el seu programa de mediació de conflictes. El col·lectiu LAMBDA ens explicà con realitzen activitats per a nens petits amb intenció de normalitzar al col·lectiu LGTB...

Encara que l'organització com a tal d'aquestes jornades no fora la millor, ens van parèixer molt interessants i ens deixaren veure com s'organitza unes jornades des de dins, la feina que suposa i les ganes que li posa la gent que s'encarrega.






Comentaris

Entrades populars