1ª Volta a Peu per la Discapacitat

El passat Diumenge 3 de Decembre va tindre lloc a la ciutat d'Alzira la 1ª Volta a Peu per la Discapacitat organitzada per la Falla San Roc, de la qual sóc membre. L'acte es va realitzar a la Plaça Major de la ciutat a les 11h del matí i va tindre una participació molt més gran de la que s'esperaba en un principi.



                                          


PROSUB, que és l'Associació Comarcal pro-DISCAPACITATS, participà en la marxa amb tots els seus membres, que disfrutaren molt de la carrera i de tot el matí en general.
Res haguera sigut possible sense la col·laboració de l'Ajuntament d'Alzira i d'empreses i entitats com Alzicoop, Mapfre, Creu Roja, Comerco...entre altres.
La volta a peu constaba de un recorregut de 4Km i podia participar qui vuiguera, sempre amb el seu dorsal. Participaren tant atletes molt preparats com persones de totes les edats, acompanyats alguns per les seues mascotes, com és el meu cas.




En definitiva va ser un matí diferent, on destacar la col·laboració i la participació ciutadana en aquest tipus d'actes. Al acabar es va fer una rifa amb el úmero de dorsal on s'entregaren premis que otorgaba l'Ajuntament.

Espere'm l'any que vé contar amb mes participants!





Comentaris

Entrades populars