Presentació Falla Sant Roc d'Alzira


El passat día 20 de Gener va tindre lloc a la Sala Cotonera d'Alzira la presentació de la Falla Sant Roc, de la qual tinc el gran honor de ser membre. L'acte es va realitzar a les 20:00h i totes les persones participants tinguéren l'oportunitat de desfilar davant la presència de familiars, convidats i alguns càrrecs de l'Ajuntament de la ciutat. 














Imatges de tota la comissió i dels nostres representants Maria Vidal i Luis Fita.


Abanç de començar la presentació, les falleres i fallers de la comissió iniciàrem un passacarrer on recollirem tant a la Fallera Major com a la Fallera Major Infantil en les seues respectives vivendes, tot açò al ritme de la xaranga, la qual mai pot fallar en un acte com aquest. Més tart, desfilàrem tots junts pels carrers d'Alzira al ritme de la música fallera per, a l'hora acordada, anar al lloc on donaríem inici a l'acte.

Com era d'esperar l'acte es va prolongar unes dues hores, ja que éren moltes les persones que volíen felicitar i donar l'enhorabona tant a les nostres Falleres Majors com al nostre President. Al acabar, tots junts començàrem el sopar en la mateixa sala que més tard donaría lloc a la festa que, com no, duraría fins altes hores de la matinada.


Ací una imatge amb una de les falleres de Sant Roc.


I d'aquesta manera la comissió es prepara per al que paréix serà un any que quedarà en la memòria de tots, on predomine la germanor fallera i les ganes de viure aquesta festa, la nostra festa.


VISCA LA FALLA SANT ROC!!!

Comentaris

Entrades populars