Taller de Clown

El divendres de la setmana pasada ferem classe de teatre, com tots els divendres, la diferencia d'aquest va ser que realitzarem un taller de clown on vam practicar sobre tot a improvisar.

Va ser un taller molt interesant i molt divertit. Començarem diguent els nostres noms de formes totalmet diferents a les habituals, primer sols amb les consonants i despres sols amb les vocals.

Després començarem a caminar per l'espai i quant ----- digués teniem que saludar a la primera persona que ens crusarem segons la consigna que hagués dit, com si no ens haguerem vist en 2 hores, en 1 mes, en 5 mesos, en 1 any, en 5 anys, en 10 anys, en 50 anys i en 100 anys. 

Després ferem un altre exercici sobre les emocions, feiem el paper de viatger per el espai, paravem en diferentes planetes i en cada planeta ens invaia una emoció diferent.

En el primer planeta l'emoció era la tristesa, deviem actuar i reaccionar com si estaguesim cada cop més tristos.







Després partiem fins al segon planeta, el de l'alegria. El tercer era el de la por i el últim el de l'amor i l'estima.





Per ultim ferem un exercisi de improvisació. En un d'ell erem publicistes i deviem de vendre algun producte que ens deia sobre la marxa. En altre cas deviem representar un documental d'animals, dos de nosaltres erem els animals i l'altra era el narrador.


















Comentaris

Entrades populars