Preparació Acampada TASOCT 18/19

Com cada any, els alumnes de segon de TASOCT de l'IES Jordi de Sant Jordi realitzem l'acampada amb els alumnes de primer i alumnes d'altres centres. Enguany ens toca a nosaltres organitzar i dinamitzar dita acampada. Però, ja que encara no s'ha celebrat, no podem dir res del que anem a fer, però si podem parlar una mica de com ens hem organitzat.

El primer a tindre en compte es l'estructura de l'acampada. Tindrà una duració de dos dies, del 23 al 24 de Gener. Cada grup de treball es centrara en unes activitats concretes, les quals elegeixen lliurement baix la supervisió del profesorat. El primer dia serà sencer d'activitats, descomptant les hores de descans i les de dinar i sopar. A la nit, es realitzarà la famosa vetlada, en la qual participen els dos grups de segon del Jordi de Sant Jordi i alumnes de TASOCT de Xàtiva. El dia següent també comptarà amb diverses activitats i una gymkana.







Cada grup s'ha encarregat de muntar dos tallers, relacionats amb la temàtica de l'acampada, la qual encara no es moment de dir. El dia dels tallers, els usuaris aniran passant un per un, amb una estancia de 20 minuts, fins que participen en tots.

També estem preparant dues sales amb escape room, ja que hem visitat enguany un i ens va paréixer molt bona idea.




Pero potser, la vetlada és la part que més temps li dediquem. Enguany estem intentant que siga un poc més curta que l'any passat, ja que després d'un dia sencer d'activitats potser es faja pesada.

Per a poder preparar-la l'hem dividida en 3 parts, així cada grup treballarà una. L'ordre és: matí primer, Xàtiva segon i vesprada realitzarà el tancament. A la vetlada hi haurà cançons, balls, teatre, concursos...però, si vols saber alguna cosa més, no ho podràs saber per ací. Us convidem a que vingau i disfruteu d'aquesta acampada, la qual esperem i desitgem que siga tot un èxit.




Comentaris

Entrades populars