X Fira Comercial Alzira Oberta, d'Interés Turístic dies 5, 6 i 7 de Octubre

Els passats díes 5, 6 i 7 d'Octubre va tindre lloc a la ciutat d'Alzira la X Fira Comercial Oberta, en la qual es mostra una varietat de marques d'automòbils, una fira gastronòmica i altres marques variades com de mobles, telefonía, informàtica...




Cal destacar l'augment de l'èxit d'aquesta fira que, any a any va sumant més visitants, motiu per el qual creiem convenient nombrarla a aquest blogg, ja que està convertint-se en un atractiu per a persones de fora de la ciutat i, cada vegada més, per a persones de la resta d'Espanya. Hem pogut observar casos de persones que viatgen a la ciutat d'Alzira per a disfrutar els tres díes d'una amplia oferta de productes, cosa que fa que parlem inevitablement del turisme, un tipus de turisme que es fa per negocis.

Dins de la fira, la part més important que hauríem de destacar és la fira de l'automòbil. Les millors marques del món (Mercedes, Ferrari, Porsche, BMW...) oferten els seus vehicles d'alta gama a uns preus més asequibles, cosa que provoca un gran atractiu per als posibles compradors i compradores d'aquestos vehicles. ´

Segons l'Ajuntament d'Alzira, l'impacte econòmic que aquesta fira està tenint en la ciutat és cada vegada més gran, ja que negocis d'alrededor, sobretot els d'hosteleria, estan tenint un augment considerable de les seus vendes durant aquestos díes.

Altre punt a destacar és la fira gastronòmica, ja que la gent que vé d'altres llocs pot conéixer els productes típics i locals que es presenten, cosa que dóna a la ciutat d'Alzira i les del voltant un segell d'identitat propi.



Sense dubte, aquesta X Fira Comercial d'Alzira ha tingut un gran èxit i molt de benefici per a la ciutat. Esperem que la pròxima edició tinga més èxit encara si cap.

Comentaris

Entrades populars