Propostes Turístiques. La Font d'en Carròs

Resultat d'imatges de la font d'en carros

Aquesta proposta turística està localitzada en La Font d'En Carròs. Abans d'explicar en què consisteix aquesta proposta, coneixerem un poc d'aquest poble.
EL POBLE

La Font d'en Carròs està situat en el sector sud de l'horta de Gandia, drenen el terme dels barrancs de Fontanelles i de la Foia. La vila està situada en la zona de contacte entre el pla i la muntanya, per la qual cosa alguns dels seus carrers són de pendents més o menys suaus.
És un poble que s'ha dedicat històricament a l'agricultura però que va canviar d'activitat a la construcció a conseqüència de la crisi de la taronja.

LA PROPOSTA
Resultat d'imatges de poesiaEs realitzaran distints mesos temàtics per a promoure l'ús del valencià, la utilització dels espais del poble, i el moviment turístic per conéixer la població i la seua cultura i tradicions.
Un dels mesos promourem la literatura valenciana, creant activitats com conta contes, lectures animades, recitals de poesia, etc. Proposarem al col·legi del poble i als pares dels alumnes, que siguen aquests els que preparen aquestes activitats poètiques i de lectura.


Un altre mes, promourem la música valenciana, realitzant concerts de distintes persones importants en la història de la música, músics o grups generats al poble o voltants, etc.

Per finalitzar, es realitzarà un menjar popular on el menjar que es prepararà serà un dels més típics de la població: les coques a la calfó o de dacsa. Aquesta activitat consistirà en un concurs on es realitzaran les coques i els farcits més típics del poble i de les zones del voltant.


L'objectiu d'aquesta proposta turística és donar a conèixer el poble mitjançant la cultura i història típica d'aquesta zona de València. És fonamentalment turisme familiar.

Comentaris

Entrades populars