Casbas de Huesca. Viatje de Cap d'Any


Resultat d'imatges de casbas de huescaEl passat dia 29 de desembre vaig tindre la oportunitat de realitzar un viatge a Osca, concretament a Casbas de Huesca, per a celebrar amb el meu grup d'amics el cap d'any. 

Després d'un llarg viatge de 5 hores de cotxe, però molt divertit al mateix temps, arribarem al poble. 

El primer que ferem va ser deixar totes les coses a la casa on estavem quedant-nos i anar a fer una volta per el poble. No és un poble molt gran, pero te unes construccións molt antigues i boniques.

Encara que el temps i la climatologia ens van accompanyar, en cert punt, no puc deixar de dir que la gran majoria dels dies vam estar amb temperatures baix cero i amb una humitat d'un 98%.

El primer dia no ferem res més interessant, ja que el viatge ens va deixar molt cansades i teniem molt que organitzar per als següents dies.


Al matí del dia 30 anarem a fer una ruta per el riu Formigal. Va ser una experiencia xulissima, el paissatge era molt bonic i va ser molt relaxant i ens va servir per a cohesionar molt més com a grup ja que parlerem durant hores i compartirem un món d'experiencies.












Després d'aquesta llarga caminata i d'una dutxa molt necessaria farem un marató de cine abans de sopar.

L'objectiu principal d'aquest viatge no era altre que descansar i conviure, compartir moments entre nosaltres.

El dia 31 va ser un dia de descans i de preparatius per a la nit més esperada de l'any. Prepararem un sopar digne de restaurant. Després de sopar i veure les campanades comença la festa, amb tot el que aixó comporta.







 

Comentaris

Entrades populars